LURRAMA 2019 GASTRONOMIA LURRAMAN

Egun eskas dira Lurramako, aurtengo menuen deskribapena hemen duzue.

200 laguntzaile eskas ditugu oraindik !

Izen ematea – Inscription bénévoles

Azaroaren 8an, 12.30etan Idekitze bazkaria, 16 € edariak barne

Donibane Garaziko ostalaritza lizeoko ikasleek prestaturik eta zerbitzaturik, Aldudeko Saint Sylvestre jatetxeko Cédric Baudour-ren laguntzarekin.

  • Bankako amuarraina artekian bildua, biperrada saltsa eta ardi gasna teila

  • Axurki espalda txilindron erara, gurinean prestatu apio zingaleta

  • AOP Ossau Irati ardi gasna

  • Sagar prestatua euskal orefin bixkotxaren gainean, zitroinezko Diplomata krema, karamel emultsioa eta sagar teila-bixkotxa

  • Nafarroako Jatorri Deiturako arno biologikoa, Herriko ogia, kafea, Patxarana, Alzola ura

 

Azaroaren 8an, 21:00 Nafarroako afaria


Miarritzeko ostalaritza lizeoko ikasleek prestaturik.

« Nafarroako zaporeen » dastaketa

  • Bankako amuarrainez beteriko biperra
  • Artekia eta lur sagarrak gasnaz gainerreak
  • Aldudeko odolkia sagarrekin
  • Kintoko xerriki bixkotxa axoa maneran
  • Arto gorri polenta bere entsalada freskoarekin
  • Euskal Herriko 3 sormarketako gasnak : Ossu Irati, Idiazabal eta Erronkari
  • Kodoin pasta eta gerezi erreximenta
  • Egiazki koka, euskal bixkotxa moldeko bizkotxo eta krema arina
  • Nafarroako arno biologikoa, Nafarroako ogia, kafe, patxaka, Alzola ura

Azaroaren 9ko BAZKARIA – 12,30etan – 23 €


Marc Thomas, Hendaiako Irandatz kolegioko jantegiko sukaldariak sukaldaturik.

  • Butternut kuia zopa

  • Aratxekia saltsa zurian, Bardeetako irrisa

  • Ossau Irati sormarkako ardi gasna

  • Gasna zuria eta kiwaï estalia

  • Irulegiko sotoako arno beltza, Herriko ogia, kafea, Patxarana eta Alzola markako ura

 

Azaroaren 9ko afaria 21,30etan ZIKIROA
23 € edariak barne


LURRAMAko laguntzaileek sukaldatu eta zerbitzaturik

  • Etxeko piperada eta xingarra errerik

  • Tokiko sasi ardi atzarkia plantxan, tokiko ilar kozinatuak

  • Ossau Irati sormarkako ardi gasna

  • Euskal bixkotxa

  • Irulegiko sotoko AOP arnoa, Herriko ogia, kafea, Patxaran / Patxaka

Ahantzi gabe, igandeko sukaldari ospetsuen bazkaria !

Sartzea, platera, deserta, arnoa, kafea eta Patxaran 33 €
Aurten sukaldari hauek parte hartuko dute :

ARRAMBIDE Philippe, Les Pyrénées, St Jean Pied de Port
BERTERREIX Bruno, Maison Berterreix, Espelette
BOUCHARD Nicolas, Patxamama, Bayonne
CHAPELET Bixente, Ezkaratza , Hélètte
DAULAY Richard, Maison Sukaldari, Arcangues
DURAND Vivien, Prince Noir, Lormont
ERGUY Maitena, Pâtisserie MOKOFIN, Bayonne
FELDMAN Fabian, L’Impertinent, Biarritz
GRAVE Sébastien, La table de Sébastien Gravé, Bayonne
GROSJEAN Christophe, Citrus traiteur, Biarritz
IBARGARAY Michel, Café Ttipia, St Jean Pied de Port
IDIART Fabrice, Le Moulin d’Alotz, Arcangues
LARRAMENDY Jean-Pierre, GOXOKIA , Mauléon
MENDIVE Franck, Pâtisserie MENDIVE, Saint Palais
NIQUET Michel, Chez Mattin, Ciboure
ROGET Guillaume, Le Brouillarta, St Jean de Luz
SERRATO Scott, Chez Scott, Biarritz

Aurresalmenta tokiak

Elkar à Bayonne
Euskal Herriko Laborantza Ganbara à Ainhice Mongelos
Xibero Bio à Mauléon
Cidrerie Xaia à Behobie
Office de Tourisme à Biarritz

Xehetasunak hemen dituzu.

Lurrama
20, Cordeliers karrika
64100 Baiona
lurrama@ehlgbai.org
06 89 29 19 85