PILAR LÓPEZ MARTÍNEZ

Pilar López Martínez, nova gerenta del Consorci per a la Normalització Lingüística

El Consell d’Administració del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha aprovat en sessió extraordinària el nomenament de Pilar López Martínez com a nova gerenta. López Martínez ocupava fins ara la direcció del CNL L’Heura, de Santa Coloma de Gramenet, des del mes de novembre de 2011.

Anteriorment, ja havia estat al capdavant de la gerència del CPNL en el període comprès entre el març de 2004 fins al juny de 2011. López Martínez ha treballat com a tècnica de normalització lingüística al CPNL des que es va crear aquest consorci, l’any 1989. Posteriorment, va ser delegada del districte de Sant Andreu del CNL de Barcelona (1990-1997) i va ocupar la direcció del CNL L’Heura des del 1997 al 2004 . Nascuda a l’Alcúdia de Crespins (València) el 1959, López Martínez és llicenciada en Geografia i Història i mestra de català. Màster en Gestió de l’Administració Pública, també té un postgrau en planificació i Dinamització Lingüístiques.