UN CENTENAR D’ACTIVITATS PER CELEBRAR SANT JORDI AL CPNL

La diada de Sant Jordi se celebra al Consorci per a la Normalització Lingüística amb prop d’un centenar d’activitats organitzades arreu del país. Iniciatives creatives i originals que fan que la llengua catalana prengui protagonisme, de la mà dels alumnes dels cursos de català i dels participants del Voluntariat per la llengua

Pel Sant Jordi 2022, el CPNL impulsa noves propostes de concursos de microrelats a les xarxes, gimcanes als aparadors de comerços, exposicions del programa VxL (“Quan parles fas màgia”), recitals de poesia, espais radiofònics amb recomanacions literàries en català o per aprendre català, activitats a l’aula, accions per destacar els autors literaris de l’any, clubs de lectura amb referents de la literatura en català i la presència en fires i celebracions locals per tot el territori. També difon a les xarxes socials un gif relacionat amb la llista de cançons en català “Històries i costums” publicada al perfil corporatiu de Spotify.

Com sempre, el CPNL també col·labora amb entitats, organitzacions i administracions, i hi treballa en xarxa per establir vincles i connexions amb el teixit sociocultural i econòmic del país.

Aquestes activitats de Sant Jordi es poden consultar l’agenda del CPNL. Totes les iniciatives es difondran a les xarxes amb l’etiqueta #SantJordiCPNL.

ENLLAÇOS RELACIONATS

Nota de premsa (Departament de Cultura)