EL CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTIC OFEREIX MÉS DE 170 CURSOS INTENSIUS PER APRENDRE CATALÀ A L’ESTIU

Cursos de català

En modalitat presencial i dels nivells inicial i bàsic, els cursos s’impartiran majoritàriament durant el mes de juliol

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix 174 cursos intensius de 45 hores per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. En total s’ofereixen 3.690 places. Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines del CPNL o en línia, mitjançant la plataforma d’inscripció i tràmits que s’obrirà el 27 de juny a les 9 h i es tancarà el 30 de juny a les 20 h.

Els cursos intensius d’estiu s’impartiran en la modalitat presencial, majoritàriament durant el mes de juliol i, en algun cas, també a l’agost. Les persones interessades disposen d’un cercador web que permet trobar el curs, la localitat i la franja horària que més els convingui.

Els cursos de nivell inicial (A1) s’adrecen, majoritàriament, a persones que no coneixen l’alfabet llatí. L’alumne aprèn expressions quotidianes i frases molt simples que permetin interactuar d’una manera senzilla en converses molt bàsiques. Per la seva banda, els cursos de nivell bàsic (A2) permeten a l’alumne comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i expressions més usuals en situacions comunicatives bàsiques quotidianes. El nivell bàsic s’estructura en tres graus de 45 hores, cadascun.

Tots els nivells de català en els cursos de setembre

El CPNL està preparant l’oferta de cursos de tots els nivells (des de l’inicial al superior), que començaran al setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2022-2023. Durant el juliol es donaran a conèixer les dates d’inscripció i els requisits per inscriure’s-hi, tant al web del cpnl.cat com a les xarxes socials.