RECURS DIGITAL DEDICAT A LA MÚSICA EN CATALÀ

El Consorci per a la Normalització Lingüística estrena un nou recurs digital dedicat a la música en català

En el marc del Dia Europeu de la Música, 21 de juny, el CPNL posa a disposició un extens recopilatori de música en català amb una gran varietat de gèneres

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) estrena una nova pàgina de música en català al web per celebrar el Dia Europeu de la Música. Es tracta d’un recurs en línia que enllaça a la plataforma Spotify, en què es poden escoltar 23 llistes de reproducció diferents. D’aquesta manera, el CPNL aprofundeix en la promoció i difusió de la llengua en un àmbit com la cultura i la música. També ofereix una nova eina per a qui vulgui aprendre la llengua i descobrir música en català.

El recurs digital recull més de 1.200 cançons i té més de 3.000 subscriptors. Les 23 llistes destaquen per tenir una gran varietat d’estils i temàtiques per viure en català a través de la música. El contingut de la pàgina web creixerà amb la publicació de més llistes de reproducció, cançons en català i altres recursos musicals.